Mandag den 22. november 2021 kl. 18:00-22.

ENTRE GRATIS. 


Omni pop-up: OmniScope - filmaften og fællesspisning i Dronningens Tværgade 52.


Japansk film: Hana-Bi af Takeshi Kitano


GRATIS ENTRE, men tilmelding er nødvendig. Ved tilmelding får du også tilbud om at forudbestille aftenens menu.
Skriv en mail til info@omnikbh.com.


Program:
18:00 dørene åbner og vi står klar med aftenens menu
19:00 introduktion til filmen ved Alexandre Archimbaud
19:15 filmen begynder
21:15 filmen er slut og baren er åben


OmniScope er navnet på Omnis filmklub. Her præsenterer vi film der er særligt udvalgt af filminstruktør Alexandre Archimbaud og eksklusivt vises på Omni. Alexandre vil lægge ud med at give en introduktion til filmen, og vi vil i anledningen dykke ned i filmens kulinariske afsæt og stykke en menu sammen, som vi nyder i fællesskab inden filmen.

Søndag den 31. oktober 2021 kl. 14:00 - 18:00.

ENTRE: GRATIS 


Omni pop-up: Bogreception - Åkvinden af Zara Lea Palmquist


Vi har igen lånt Omnis "gamle lokaler" hos Studio X kitchen - denne gang til lancering af Zaras debutroman, Åkvinden.


Hent din forudbestilling, køb noget at drikke i baren og fejr Forlaget Futurums første udgivelse. Det vil selvfølgelig også være muligt at købe bogen til en lækker udgivelsespris på dagen. Man må også bare komme og sige hej!


Der er åbent hus fra 14.00, og alle er velkomne til at kigge forbi. Zara læser op og performer Åkvinden.


Vi glæder os til at se dig!


Tilmeld dig gerne her: https://www.facebook.com/events/835935100428338/?notif_id=1633176188157278&notif_t=plan_admin_added&ref=notif

Fredag den 24. september 2021 kl. 20:00 - 23:00.

ENTRE: GRATIS 


Omni pop-up Jazz: Flyversmækker


Omni er jo lukket, men koncerten bliver afholdt hos Studio X i Omnis "gamle" lokaler, som har fået et ordentligt brush-up.


Spændstig og til tider grovkornet bebop er på tapetet sammenrørt med yndefuld ballade. Det hænder, at begyndelser slipper ud, flyder tykt på vandende, og en ordinær sang ikke synes at gå i gang.


Trioen trækker især på nogle af musikhistoriens skyggesider og nydes bedre i behersket lys end under skarpe grønne citrusfrugter.


Marc Wilkins - saxofon
Asger Baagøe - bas
Rune Lohse - trommer


med gæst.


Musikken starter ca. 20:30.

Torsdag den 12. august 2021 kl. 18:30-23:00.

ENTRE GRATIS. 


OmniScope - filmaften og fællesspisning på Omni.


La Haine


GRATIS ENTRE, men tilmelding er nødvendig. Ved tilmelding får du også tilbud om at forudbestille aftenens menu.
Skriv en mail til omni@omnikbh.com.


Program:
18:30 dørene åbner og vi står klar med aftenens menu
19:15 introduktion til filmen ved Alexandre Archimbaud
19:30 filmen begynder
21:30 filmen er slut og baren er åben til kl. 23:00 dut


OmniScope er navnet på Omnis filmklub. Her præsenterer vi film der er særligt udvalgt af filminstruktør Alexandre Archimbaud og eksklusivt vises på Omni. Alexandre vil hver aften lægge ud med at give en introduktion til filmen og vi vil i anledningen dykke ned i filmens kulinariske afsæt og stykke en menu sammen, som vi nyder i fællesskab inden filmen.

Tirsdag den 24. juli 2021 kl. 18:30 - 21:00.

ENTRE: GRATIS 


Melbye / Thomsen / Osgood trio


Trioen spiller hyper detaljeret abstrakt musik, improviseret frit fra leveren. De tre musikanter er alle yderst aktive på den internationale jazzscene og behandler deres instrumenter med en blanding af ejendommelig virtuositet og raffineret åbenhed.

 

Kresten Osgood har spillet med gud og hver mand og er med god sandsynlighed den travleste musiker Danmark har at byde på. Henrik Pultz Melbye er nok mest kendt fra bandet Svin, men er også aktiv i en lang række andre projekter. Asger Thomsen står bl.a. bag tre eksperimentelle solo kontrabas udgivelser og projekter som The Moms og Autolysis.


Henrik Pultz Melbye: saxofoner
Asger Thomsen: bas
Kresten Osgood: trommer

Torsdag den 1. juli 2021 kl. 20-22.

ENTRE: 60 KR. 


Jazz: Utvungen afart


I mere end et årti har de gravet i Thelonious Monks mysterier.


Hengivenheden over for komponistens kulørte kubisme har ført dem ind i et sammenfiltret buskads og gennem katastrofale territorier. Undertiden sætter de tænderne i den forbudte frugt - en bittersød flimrende fornemmelse, der ikke uden videre går af i vask. Monk, den uslebne bebops grand old man, sparkede en dør ind til et uhørt univers, et disparat akvarium, hvorfra trioen også øser egne kompositioner samt fortolkninger af Dolphy, Konitz og Mingus.


Marc Wilkins - Saxofon
Asger Baagøe - Bas
David Besiakov - Trommer


Billede af Kaja Meyer

Torsdag den 8. juli 2021 kl. 20-22.

ENTRE: 60 KR. 


Nørgaard/Thomsen/Sommer trio


Så er der igen jazz på @Omnikbh.


Trioen Nørgaard/Thomsen/Sommer rusker op i kendte og mindre kendte kompositioner af Thelonious Monk. Det bliver en aften med skæve akkorder, drivende swing og melodiske krumspring.


Mads Nørgaard, Daniel Sommer og Asger Thomsen er alle aktive i forskellige originale projekter på den danske jazzscene, men til denne koncert går de sammen om at hylde den legendariske pianist.


Mads Nørgaard: guitar
Asger Thomsen: bas
Daniel Sommer: trommer

Søndag den 11.  juli 2021 kl. 12-20.

ENTRE: 80 KR. 


ULANDER / OSGOOD / UZAMECKIS


Dette er den eneste optræden med denne fantastiske trio på Copenhagen Jazz Festival. Så det er en once-in-a-lifetime oplevelse - gå ikke glip af den.


Der er kun 30 pladser, så book en plads i god tid på: omni@omnikbh.com.


Omni Bar åbner denne søndag kl. 12, hvor det er muligt at købe mad og drikke indtil kl. 14.


Koncerten er fra kl. 15-17 med en kort pause.


Bagefter er der igen mulighed for at hænge ud med mad, drikke, vinyler og drinks m.v.


På Saxofon: Den legendariske Lars Göran Ulander


Dengang i starten af 60'erne, da be-bop - fri form - styrede, var saxofonisten Lars-Göran Ulander klar til at flyve.
Fri improvisation var centrum for hans opmærksomhed dengang og er det stadig i dag: Jazz som en musikalsk idé og metode.
Lars-Görans indspilningsdebut kom i 1963 som medlem af Lars Lystedt-kvintetten fra Umeå med den nu ikoniske LP "Jazz under midnatssolen" - genudgivet på CD mange gange.
LP'en blev efterfulgt af optagelser med bl.a. pianist Berndt Egerbladh og trommeslager Sten Öberg ”De lo alle sammen, da jeg satte mig ved klaveret, men da jeg begyndte at spille…”. Også genudgivet på CD.
“Den nye Figaro” med Per Henrik Wallin Trio fra 1975 blev bredt anerkendt og rost for sin dristighed.
30 år som musikproducent, 20 som chef for svensk radio P2s “Jazzradion”, nysgerrighed og musikalsk flyveinstinkt hersker stadig. I de sidste næsten ti år har Ulander haft et intenst og musikalsk forskelligt samarbejde med trommeslager Kresten Osgood.


På Trommer: Kresten Osgood


Kresten Osgood er en af disse mennesker, der samtidig trodser og helt ejer kategorier. En ekstraordinær trommeslager og improvisator, der med den største respekt for traditionen udfordrer den til enhver tid af sine kreative bestræbelser. Han har omkring 100 album på sin samvittighed, har turneret næsten overalt, har optrådt eller optaget med legender som Roscoe Mitchell, Paul Bley, William Parker, Joe Lovano, Derek Bailey, Wadada Leo Smith, Jason Moran, Kenny Barron, Chris Potter , Kurt Rosenwinkel, Marc Dresser, Peter Brötzman, Joshua Redman, Brad Mehldau, Mats Gustafsson, Dr. Lonnie Smith, Sam Rivers, Henry Grimes, Yusef Lateef, Marshall Allen og mange, mange andre. Men selv det dækker ikke rigtig hele spektret af det, han har været i gang med i sin karriere. En succesrig rapper, komponist, pianist, vokalist, saxofonist og trompetist, en ægte multiinstrumentalist, en stærk arrangør, der er en yderst vigtig drivkraft for at løfte og skubbe musiklivet i København frem, entertainer med sine egne shows i tv og radio modtager af utallige priser og hædersbevisninger, en meget skarp kalejdoskopmand, uanset konteksten, der altid realiserer sit fulde potentiale.


På Bas: Aurelijus Uzameckis


Aurelijus Uzameckis er en af Europas upcoming bassister. Han er en monsterimprovisator. Han er kendt for sin høje energi og meget intelligente spil, altid på det rigtige sted midt i musikken. Han har arbejdet med en lang række af Europas bedste musikere. Oprindeligt fra Litauen, i dag er han verdensborger, der rejser med sin bas. Dette er en unik chance for at høre denne fantastiske musiker på højt niveau.

Onsdag den 16. juni 2021 kl. 20-22.

ENTRE: 70 KR. 

Reservation: omni@omnikbh.com


Helt Amerikaner m. Marc Wilkins & Kresten Osgood


Helt Amerikaner drejer sig om jazzens arnested og det vilde vestens vanvid. Hvad angår kampe på prærien, er der ingen tvivl om, hvor sympati strøs og sås. Ikke en hyldest til hverken de forenede eller forstenede stater, snarere affirmation af kaos med hensyntagen til kloden og de mellemplanetære forbindelser. Amerika strækker sig fra klar canadisk kulde til flammens tunge på Antarktis. Alt tæller, intet er irregulært - grænser er illusion. 

Vest, Øst, tæsk eller trøst ~ akrobatik i ligevægt er uudgrundelig akkurat.


Marc Wilkins - saxofon

Kresten Osgood - trommer


Før under og efter koncerten vil der være mulighed for at købe øl, vin, drinks, hotdogs og andet godt 

Torsdag den 27. ma 2021j kl. 20-22.

ENTRE: 60 KR. 


Så er der endelig koncert @omnikbh igen


Wilkins, Thomsen, Asheim trio


Den splinternye trio improviserer især. Med et griber den ene fat i en henkastet bilyd, som den anden har frembragt, og gruppen kaster sig hovedkuls ud på et omskifteligt terræn, hvor smidige rytmer opstår og skarpe ideer tager form.


Marc Wilkins - saxofon
Asger Thomsen - bas
Ivar Asheim - trommer


Efter koncerten er der bar, vinyler og snak til kl. 24.

Søndag den 6. december 2020 kl. 15:00-17:30.

ENTRE GRATIS. 


everloff pop-up og glögg


Kom og se Anne Everløffs prøvekollektion.

 

Kollektionen består af tørklæder og håndledsvarmere, strikket i tynde garner (blandinger af silke/viscose, cashmere/viscose mm) strikket på strikkemaskine af garner, der er restopkøb fra Italien.


Til de små er der børnebukser str. 1-4 år syet af genbrugsduge.

 

Anne er for tiden meget optaget af genbrug og klimaperspektivet i tøjproduktion - og gør sig også tanker omkring vores evige jagt på effektivitet.


”Et tørklæde, jeg selv har strikket, får jeg et helt andet forhold til, end det jeg har købt til under det halve”. Dugen i genbrugsbutikken bliver til børnebukser og får et nyt og sjovere liv - sovsepletten kan der klippes udenom!

 

Så kom og kig, der er 20% kollektionsrabat. I baren kan du købe byens bedste glögg og kaffe samt æbleskiver - JULEN er skudt i gang.

Torsdag den 10. december 2020
Billetter á 50 kr. - SOLD OUT!


Release; Standin The Rain by Grow Digga


The 10th Dec 2020 artist Grow Digga is releasing the single and music video Standin the Rain.
In this occasion there will be a concert and release party at Omni in Copenhagen.


Standin the Rain is produced by SemiHot and released on the label Not Enough of Nothing (N.E.O.N). The music video is featuring Luna Scales.


The release will include visuals, text and performative elements.


Doors will open at 9.30, concert begins at 20.00
and event is closing at 22.00.


Due to Corona it will be necessary to book a ticket in advance.


Ticket can be booked here:
info@omnikbh.com


Grow Digga is a rapper/singer, visual artist and writer based in Copenhagen DK.


Grow Digga’s music can be characterised as alternative HipHop, Wavy Trap and Ambient Pop.


Grow Digga sings in English and her vocal moves from deep mumble rap to singing facets, often covered in autotune using slowdown and pitch.

Tirsdag den 15. december 2020 kl. 18:30-22.

ENTRE GRATIS. 


OmniScope - filmaften og fællesspisning på Omni.30. november 2020 kl. 19-21 (sidste gang inden jul).

ENTRE GRATIS 


Strik og Vinyl.


Vinylerne spiller, og i baren kan du købe varme/kolde drikke, mens kreationerne tager form i hyggeligt selskab.

Er du glad for at nørkle med garn eller blot nysgerrig på, hvorfor dette kan være en passion?

Måske er du garvet jonglør med strikkepinde og hæklenål. Måske har du glemt det eller aldrig prøvet det før. Vi er ikke eksperter, men vil gerne hjælpe dig i gang!

Kom selv eller tag dine yndlingsvinyl, ven eller nabo med!

Hver anden mandag kl. 19-21.

Kom eventuelt tidligere og nyd dagens ret eller en toast, se menuen her (https://omnikbh.com/menu.html), hvor du også kan se udvalget af drikkevarer.

28. november 2020 kl. 14-21.

ENTRE GRATIS 


Organic Vibes Galore Denmark


Heavy, raw & funky sounds from all around the world for all you rockers and shockers, groovers and shakers, movers and dancers.


On the wheels of steel:


Mellow, Bassmati

26. november 2020 kl. 19-20.

ENTRE GRATIS 


Domestication - Keramikauktion.


Kig forbi til auktion af alle udstillingens værker. Vi ser gerne at værkerne får et nyt hjem - så kom gerne og tag et lerværk med hjem under armen. Der er favorable priser til alle.


Lidt om udstillingen på OMNI:

Udstillingen "Domestication" er en undersøgelse af menneskets forhold til kæledyret og den underholdningsarkitektur, der omgiver dem.


Vi elsker vores ”selskabsdyr” og tillægger dem ofte både menneskeligt sprog og adfærd. Vi spejler os i dem og søger deres selskab måske i længslen efter kærlighed og socialt samvær.


Århundredes domesticering har skabt et enormt udvalg af designede kæledyr, der skal underholde, elske og støtte os. Vi skaber en sammenhørighed og en gensidig afhængighed, der gør os uadskillelige. De opfattes som familiemedlemmer og de passes, plejes, ophøjes og får gaver i form af legetøj, godbidder, sko og tøj.


Mie Hørlyck Mogensen og Marie Boye har sammen skabt en udstilling, der undersøger industriens opfindsomhed og absurde opfindelser formidlet i en række keramiske værker og objekter, der forstørrer elementer fra en vækstende underholdnings- og kæledyrsindustri.


OBS! På grund af nye corona-restriktioner er det yderligere begrænset, hvor mange gæster vi kan huse ad gangen. Vi håber på et naturligt flow af besøgende og opfordrer folk til at hænge ud siddende, da vi dermed bedre kan efterleve restriktionerne. På forhånd tak og vi glæder os meget til at jer! 

Tirsdag den 17. november 2020 kl. 18:30-22.

ENTRE GRATIS. 


OmniScope - filmaften og fællesspisning på Omni.


DIVA is an eccentric, action packed love letter to the french underground, as Luc Besson later demonstrated in Nikita and Le Grand Bleu, cinema can be colourful, filled with synth, action packed and fantastical (yes, I meant to write it like that). See you there!


GRATIS ENTRE, men tilmelding er nødvendig. Ved tilmelding får du også tilbud om at forudbestille aftenens menu.
Skriv en mail til info@omnikbh.com.


Program:
18:30 dørene åbner og vi står klar med aftenens menu
19:15 introduktion til filmen ved Alexandre Archimbaud
19:30 filmen begynder
21:30 filmen er slut og baren er åben til kl. 22:00 dut


OmniScope er navnet på Omnis filmklub. Her præsenterer vi film der er særligt udvalgt af filminstruktør Alexandre Archimbaud og eksklusivt vises på Omni. Alexandre vil hver aften lægge ud med at give en introduktion til filmen og vi vil i anledningen dykke ned i filmens kulinariske afsæt og stykke en menu sammen, som vi nyder i fællesskab inden filmen.

Onsdag 11. november 2020 kl. 19-21.

ENTRE GRATIS 


Som led i POW Power of Women Festival Copenhagen er @omnikbh to onsdage vært for:


Feministisk læsegruppe THE FEMALE GAZE


Se forestillingen + læs bogen + mød forfatteren + få dig en feministisk læsegruppe


Datoer: 14. okt. + 31. okt. + 11. nov.


Vi danner læsegrupper, der læser tekster om og med "det kvindelige blik". Forløbet indeholder en tur ind og se forestillingen THE FEMALE GAZE og et møde med forfatter Caroline Albertine Minor, som samtaler med skuespiller Line Bie Rosenstjerne efter visningen.


Tilmelding via Facebook: 

https://www.facebook.com/events/351080156330109

Mandag den 9. november 2020 kl. 19:30 - 21:30

Billetter á 200 kr.


Over skyerne er luften iskold – Bjergbestigningens historie


Bo Belvedere Christensen er cand.scient. i geologi og har deltaget i ekspeditioner i Himalaya og andre af verdens højeste bjergområder gennem mere end 30 år. Han har ledet en række succesfulde ekspeditioner til nogle af verdens højeste bjerge. I alt har han tilbragt over 8 år i bjergene gennem over 40 år som bjergbestiger.


Denne aften kommer han og fortæller om bjergbestignings historie krydret med egne oplevelse - bl.a. fra den skæbnesvange sommer på Mount Everest i 1996, hvor han selv var til stede.


Billetter købes på Billetto: 

https://billetto.dk/e/over-skyerne-er-luften-iskold-bjergbestigningens-historie-billetter-483971?fbclid=IwAR0hNxPSkXoU51JupFLW4F-ElKyNbDrKqWAgQkMphYYGZt7iO4rdnLaHmsc 

Lørdag den 31. oktober 2020 kl. 14-17


Fernisering: Domestication af Mie Mogensen og Marie Boye


Udstillingen er åben til den 21. november.


Domestication er en undersøgelse af menneskets forhold til kæledyret og den arkitektur og de underholdningsremedier, der skabes af en verdensomspændende kæledyrsindustri.


Vi elsker vores ”selskabsdyr” og tillægger dem ofte både menneskeligt sprog og adfærd. Vi spejler os i dem, søger deres selskab og får slukket vores længsel efter kærlighed og socialisering i deres samvær.


Århundredes domesticering har skabt et enormt udvalg af designede kæledyr, der skal underholde, elske og støtte os. Vi skaber en sammenhørighed og en gensidig afhængighed, der gør os uadskillelige. De opfattes som familiemedlemmer og de passes, plejes, ophøjes og får gaver i form af legetøj, godbidder, sko og tøj.


Mie Hørlyck Mogensen og Marie Boye har sammen skabt en udstilling, der undersøger industriens opfindsomhed og absurde opfindelser formidlet i en række keramiske værker og objekter, der forstørrer elementer fra en vækstende underholdnings- og kæledyrsindustri.

UDSAT - Fredag den 30. oktober 2020 kl. 20-22.

Billetter á 350 kr.


Kom til smagning med ginkyndige Christopher fra Njord Gin i Aarhus.


Njords mission at skabe utraditionelle gins af allerhøjeste kvalitet.


Aftenen starter med en velkomstcocktail kreeret af Christopher sammen med en lille snack.


Derefter byder aftenen på fire meget forskellige gins – vi smager dem både rent og med tonic.


Ginnerne er naturligvis akkompagneret af fortællinger om alt lige fra historien om gin, til produktionsmetoder og meget mere.


Smagningen tager ca. 1,5 time.


Arrangementet koster kr. 350 pr. person. Billetter købes på Billetto:

https://billetto.dk/e/njord-gin-smagning-billetter-485676?fbclid=IwAR0c-LfVoyNom15Pd4IBxIbrsT0rfv16IRdstDUjy5JA7xRtJwGz5HTc6dU

Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 20-22


PERFORMANCE/KONCERT/WORK IN PROGRESS: KLITORIS ØJE


Klitoris Øje vokser: Se mit øje poppe

Lørdag d. 24 oktober, inviterer vi til en performance/koncert/Work in Progress, der handler om klitoris. Værket er stadig under udvikling, men vi vil gerne vise jer og inddrage jer i udviklingen. Vi undersøger erfaringer, forestillinger og fortællinger om klitoris gennem lyd og tekst.


Vi ønsker at skabe et værk, der yderligere kan åbne op for dialogen omkring kvindelighed og seksualitet. Klitoris Øje er en måde at skabe et nyt narrativ, gennem fantasi og leg, som kan udforske og udfolde hvad klitoris er: et organ og et sted hvor nydelse og forandring kan ske?

--

Klitoris Øje er et band og en performance-gruppe bestående af Zara Lea Palmquist, Drude Schou Pallesen og Kathrine Damgaard Pedersen.

I Klitoris Øje arbejder vi med fortællingen om et øje, der vokser ud af klitoris.
”Klitoris svulmer op under ophidselse, klitoris kan være oprejst, hård, smuk, befriet etc.

Vi spørger: Hvad er seksuel frigørelse? Vi finder frihed ved at lege med fortællingen, historien om klitorisøjet, der er subjektet i frigørelsesprocessen, og ved at undersøge kvindelige og eller feminine kønsorganer.”

Fredag den 23. oktober 2020 kl. 20-22.

ENTRE: 30 KR. 


Saigon præsenterer: Men & Health

Den 23/10 spiller Men & Health et intimt show på Omnikbh (Dronningens Tværgade 52)

OBS: Grundet Covid-19 er der maksimalt plads til 40 siddende gæster. Først til mølle.

Før og efter showet vil der blive leveret DJ-set med Saigon Bookings.

________________________________

Men and Health are Peter, Javi and Ángel. They play guitar pop (and sometimes punk) with drum machine. They practiced in December 2019 for the first time. Three rehearsals later they recorded 14 songs. Simple and fast. They have 1 minute and 10 minutes songs. They have released 2 Eps in a tape called Devil in A Suitcase + Jesus in a Pocket. They play a Sade cover. They are doing better than you.

https://menandhealth.bandcamp.com/


Torsdag den 22. oktober 2020 kl. 17-22.

ENTRE GRATIS 


Organic Vibes Galore Denmark


Heavy, raw & funky sounds from all around the world for all you rockers and shockers, groovers and shakers, movers and dancers.


On the wheels of steel:


Mellow, Bassmati, Kabaka Sono.


Tirsdag den 13. oktober 2020 kl. 19-22.

ENTRE GRATIS. 


OmniScope - filmaften og fællesspisning på Omni.


Filminstruktør Alexandre Archimbaud vil i den kommende periode kuratere en række særligt udvalgte film, som eksklusivt vises på Omni. Vi vil i anledningen dykke ned i filmens kulinariske  afsæt og stykke en menu sammen.


Fredag den 2. oktober 2020 kl. 20-22.

ENTRE: 30 KR. 


Saigon præsenterer: Nurse.


Den 2/10 spiller Nurse et intimt show på @Omnikbh (Dronningens Tværgade 52)


OBS: Grundet Covid-19 er der maksimalt plads til 40 siddende gæster. Først til mølle.


Nurse er et soloprojekt af Josefine Struckmann. Genremæssigt bevæger musikken inden for Art pop, Future R&B, dream pop etc. Hun har i 2019 udgivet sin debut EP “Revelations Of A Girl “ på Mermaid Records.


Nurse interesser sig bl.a. for spiritualitet, aliens, dimensioner, omsorg og moderlighed, derfor har hun valgt navnet Nurse, for at huske os på vi skal vise omsorg for hinanden og os selv. Hun vil på denne aften spille en intim koncert udelukkende med nyt materiale.


Lyd: https://open.spotify.com/artist/2QLNbtsMZIDzv1joO799WA...


Plakat: Frederik Rosgaard Palludan

Tirsdag den 22. september 2020 kl. 19-22.

ENTRE GRATIS. 


OmniScope - filmaften og fællesspisning på Omni.


D. 22 september ser vi filmen Le Casse fra 1971. Oplev en af filmhistoriens legendariske biljagtscener, der tager os med gennem Athens smukke kvarterer. Maden bliver altså græsk denne gang. Mere info følger.


Se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=UizOG68A9z0


GRATIS ENTRE, men tilmelding er nødvendig. Ved tilmelding får du også tilbud om at forudbestille aftenens menu.
Skriv en mail til info@omnikbh.com.


Program:
19:00 dørene åbner, og vi står klar med aftenens menu
19:45 introduktion til filmen ved Alexandre Archimbaud
20:00 filmen begynder
22:00 baren er åben

Søndag den 20. september 2020 kl. 10-16.

ENTRE GRATIS. 


Omni holder loppemarked og cafeen er åben!

Vil du være med, så send en e-mail til info@omnikbh.com


En stand koster 100 kr. Man skal selv medbringe bøjlestativ, men vi har små borde til rådighed. Der er kun et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Du har sikret dig en plads, når vi har bekræftet din reservation og modtaget beløbet.

Onsdag den 9. september 2020 kl. 20-21:30.

PAY WHAT YOU WANT. 


Once again Spiloopmakr will return to Omnikbh!


Spiloopmakr is a playful improviser; a musical skewshooter; a theatrical joker. With him on stage he brings his loopstation, which serves as the musical foundation. From there he throws his brain into the unknown with neither parachute nor determined form. Spiloopmakr uses an inclusive approach to his audience, making them the inspiration, thus creating a lively potpourri of characters, scenes, sound and musical playfulness in a show, that exists only in the moment, in which it arises, and never again: An improformance in musical freeform.


The show will be in English.

Lørdag den 29. august 2020 kl. 17-22.

ENTRE GRATIS 


Exhibition by NANNA K. JENSEN & CRUZ

Opening 29.08/ the exhibition runs until 12.09

At Omnikbh

Poster collab: Gro Pechuele, Camilla Lind & Cruz Proxy

More info: TBA

Fredag den 21. august 2020 kl. 19-22.

ENTRE GRATIS. 


FRAKTION8 er en a cappella vokalgruppe, som består af 8 medlemmer:
Sopraner: Elna Rønne Harild og Lotte Georg
Alter: Helle Pedersen og Bodil Jerichau
Tenorer: Torben Madsen og Finn Pedersen
Basser: Niels Teglgaard og Jan Wessel

På aftenen vil FRAKTION8 give smagsprøver på deres brede repertoire i flere små sæt med pauser imellem. Så der bliver rig lejlighed til at snakke – med hinanden og medlemmerne.

Omni’s lokale er med den gode akustik specielt velegnet til sådanne arrangementer, så vi glæder os rigtigt meget!

I kan læse mere og høre smagsprøver på deres hjemmeside: www.fraktion8.dk


Torsdag den 20. august 2020 kl. 20-22.

ENTRE: 30 KR. 


Den 20/8 spiller J. Fen Hapens et intimt show på Omnikbh (Dronningens Tværgade 52)

OBS: Grundet Covid-19 er der maksimalt plads til 40 siddende gæster. Først til mølle.

Før og efter showet vil der blive leveret DJ-set med Saigon Bookings.

_______________________________

Helsingør-duoen J. Fen Hapens udgiver nyt materiale i form af sommer-singlen ’22 Skidoo’, der syder af nostalgi og romantiske undertoner.


��J. Fen Hapens, der består af de to barndomsvenner Calvin Bailey og Felix Havstad Ziska, skriver skæve popsange som ofte omhandler håbløs romantik og dagdrømmene om det grønne græs. Med deres respektive baggrunde i garagerock og klassisk musik, byder drengene på kreative instrumenteringer, som ofte involverer strygerinstrumenter, faldefærdige keyboards og smadrede trommemaskiner. I 2019 debuterede duoen med 7”vinylen ”Getting Later / Troubled” (Shordwood Records). �

Onsdag den 19. august 2020 kl. 19-23.

ENTRE GRATIS. 


OmniScope - filmaften og fællesspisning på Omni.

D.19 august ser vi den japanske komedie fra 1985 Tampopo, som siges at være den første ”Ramen Western”. Filmen er spækket med kulørte retter og vi har taget udfordringen op og følger en af de mange opskrifter, som en fan har gjort tilgængelige på nettet. Så kom til fællesspisning og smag på filmen før den spiser dig.  

Program:
19:00 dørene åbner og vi står klar med aftenens menu
19:45 introduktion til filmen ved Alexandre Archimbaud
20:00 filmen begynder
22:30 baren er åben


Menuen står på Ramen, sød overraskelse og et glas sake. Hele menuen koster 150 kr. 

OmniScope er navnet på Omnis nye filmklub. Her præsenterer vi film der er særligt udvalgt af filminstruktør Alexandre Archimbaud og eksklusivt vises på Omni. Alexandre vil hver aften lægge ud med at give en introduktion til filmen og vi vil i anledningen dykke ned i filmens kulinariske afsæt og stykke en menu sammen, som vi nyder i fællesskab inden filmen.


Lørdag den 15. august 2020 kl. 10-16.

ENTRE GRATIS. 


Omni holder loppemarked og cafeen er åben!

Vil du være med, så send en e-mail til info@omnikbh.com


En stand koster 100 kr. Man skal selv medbringe bøjlestativ, men vi har små borde til rådighed. Der er kun et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Du har sikret dig en plads, når vi har bekræftet din reservation og modtaget beløbet.

16 juli  2020

ENTRE GRATIS 

Pay what you want


Spiloopmakr is a playful improviser; a musical skewshooter; a theatrical joker. With him on stage he brings his loopstation, which serves as the musical foundation. From there he throws his brain into the unknown with neither parachute nor determined form. Spiloopmakr uses an inclusive approach to his audience, making them the inspiration, thus creating a lively potpourri of characters, scenes, sound and musical playfulness in a show, that exists only in the moment, in which it arises, and never again: An improformance in musical freeform.


The show will be in english.   1 juli 2020


ENTRE GRATIS for alle Omnis venner

Menu 145 kr. 


We will begin our private series at Omni with a cult classic motion picture , Repo Man... a perfectly strange cocktail of rebel Americana for the imperfectly strange times we are all in... – Alexandre Archimbaud

 

Filminstruktør Alexandre Archimbaud har kurateret et filmprogram af særlig udvalgte film, der eksklusivt vises på Omni. Alexandre vil hver aften lægge ud med at give en introduktion filmen og vi vil i anledningen dykke ned i filmens kulinariske afsæt og stykke en menu sammen.

Program:
18:00 dørene åbner og vi står klar med aftenens menu
18:45 introduktion til filmen ved Alexandre Archimbaud
19:00 filmen begynder
21:30 baren er åben